Horoskopi

STRĒLNIEKS horoskopa zīmes personības raksturojums

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Pēdējā zodiaka uguns zīme, Strēlnieka iezīmes atšķiras no citām zodiaka zīmēm. Tas, kas strēlnieku padara tik unikālu, ir tā dinamiskais kaislības, zinātkāres, intensitātes un pielāgošanās spējas sajaukums. Strēlnieks, kuru pārstāv loka šāvējs (puscilvēks, pa pusei zirgs, kentaurs), nebaidās izmantot savu loku un bultu, lai izpētītu plašu reljefu, meklējot atbildes vietās un lietās, kuras citi neuzdrošinās uzņemties. Neatkarīgi no tā, vai viņi peld ar plostu pa upi kādā nezināmā vietā, vai dodas svētceļojumā uz kādu svētu vietu, lai atklātu senās civilizācijas noslēpumus, strēlnieka zināšanu meklējumiem nav robežu.

Strēlnieks ir mainīga zīme, kas nozīmē, ka tā ir saistīta ar pielāgošanās spēju un elastību.

Tas lieliski atspoguļo loka šāvēju dziļi iesakņojušos vēlmi pēc pārmaiņām. Strēlnieki ir dzimuši, lai izpētītu, un ir ļoti svarīgi, lai šiem loka šāvējiem būtu brīvība klīst. (Strēlnieks pārvalda augšstilbus, tāpēc šie loka šāvēji vienmēr ir kustībā.) Šos loka šāvējus var atrast, šķērsojot visus pasaules nostūrus aizraujošās ekspedīcijās, dzenoties pēc ģeogrāfiskiem, intelektuāliem un garīgiem piedzīvojumiem.

Strēlnieki pastāvīgi meklē zināšanas, kas padara viņus par neticamiem stāstniekiem, izklaidētājiem un radošiem cilvēkiem.

Tomēr tas nav viss jautrība un rotaļas: strēlnieks ir bēdīgi slavens ar savu raksturīgo strupumu, un viņu “brutālais godīgums” bieži var izraisīt pārpratumus, komunikācijas pārtraukumus un daudz aizvainojošu sajūtu. Bet labās ziņas? Strēlnieks neko neuztver pārāk nopietni, tāpēc ir grūti palikt dusmīgi uz šiem mežonīgajiem optimistiem.

Strēlnieka valdošā planēta ir Jupiters, pārpilnības planēta. Jupiters ir saistīts ar pārmērību — tas paplašina visu, kam pieskaras. Tātad, protams, šī zīme prasa, lai tas būtu viss. Vārds “pietiekami” neeksistē šīs zīmes vārdu krājumā. Kad strēlniekus ieinteresē kaut kas — vai tas ir Wikipedia melnais caurums vai jaunatklāta interneta simpātija, viņi pilnībā iesaistās. Tas ir, līdz brīdim, kad viņu uzmanību piesaista kaut kas cits. Kā mainīga zīme strēlnieks pārāk ilgi nepaliek nevienā aizraušanā; šiem loka šāvējiem ir tik daudz aizraušanās un interešu, viņi nepārtraukti lēkā no vienas idejas pie nākamās! Turklāt kopš 2020. gada Saules un Mēness aptumsumi ir aktivizējuši dvīņu-dtrēlnieka asi, tāpēc šai ugunīgajai zīmei ir notikušas daudzas kustības un pārvērtības.

Pārējo zodiaka zīmju personības raksturojums

Auns (21. marta – 19. aprīlim)
Vērsis (20. aprīļa – 20. maijam)
Dvīņi (21. maija – 20. jūnijam)
Vēzis (21. jūnijs – 22. jūlijs)
Lauva (23. jūlija – 22. augustam)
Jaunava (23. augusta – 22. septembrim)
Svari (23. septembra – 22. oktobrim)
Skorpions (23. oktobra – 21. novembrim)
Strēlnieks (22. novembra – 21. decembrim)
Mežāzis (22. decembra – 19. janvārim)
Ūdensvīrs (20. janvāra – 18. februārim)
Zivis (19. februāra – 20. martam)